Εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών υγιεινής και θερμοϋδραυλικών με συνέπεια και συνέχεια εδώ και 40 χρόνια. Ξεκινώντας από το κεντρικό κατάστημα στην Καβάλα (Φιλίππου 15), δημιουργήσαμε ένα δεύτερο ιδιόκτητο υποκατάστημα σε μια έκταση 4.500 τ.μ. στο 1ο χλμ. της διασταύρωσης Χρυσούπολης Ξάνθης στον Γέροντα επάνω στον κεντρικό δρόμο.

Στο χώρο αυτό υπάρχει μια τεράστια έκθεση με εκθέματα για κάθε γούστο σε ποικιλία τιμών που θα σας ενθουσιάσει. Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου και προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες για κάθε ανάγκη που προκύπτει.

Μεταξύ άλλων σε μας θα βρείτε πλακάκια μπάνιου, πλακάκια δαπέδου, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπανιέρες, ντουζιέρες, καμπίνες, μπαταρίες μπάνιου, λεκάνες, αξεσουάρ μπάνιου, σόμπες πέλλετ,  λέβητες ξύλου, αντλίες θερμότητας, σώματα, καλοριφέρ, υδραυλικά, αέριο, ηλιακά και όλα αυτά σε τιμές μοναδικές.

Εξυπηρετούμε τις περιοχές Καβάλας, Ελευθερούπολης, Παγγαίου με το κεντρικό μας κατάστημα στην οδό Φιλίππου 15, την περιοχή της Χρυσούπολης και Ξάνθης με το υποκατάστημα μας στον Γέροντα.

Ελάτε στην έκθεσή μας να σας γνωρίσουμε να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

sa25ki09s15Εταιρεία